Om oss

Mål

 

Företagets huvudsakliga mål är att ge den service våra kunder förväntar sig från oss inom den överenskomna ramen samt vara en utmärkt arbetsplats för våra medarbetare. Vi vill också hålla oss uppdaterade på utvecklingssidan inom branschen och rekrytera och utveckla medarbetare.

 

Vi kan erbjuda renovering av ditt badrum till ett fast pris. Efter många års erfarenhet vet vi vad som krävs för att få en säker och tät badrum. Vi följer våtrums lagar och regler och ger fullständig dokumentation av all utfört arbete och material.

 

Säkerhet framför allt!

Säkerhet är något som vi på GESAB tar på allvar - våra kunder ska vara säkra på att alla lagar och förordningar följs under byggandet.

Våra snickare använder endast godkända byggnadsställningar och plattformar. Vi fokuserar på att snickare och andra på byggarbetsplatsen inte utsätts för farliga ämnen - genom att utföra regelbundna säkerhetsinspektioner och kontroller byggarbetsplatser. Våra medarbetare är utbildade i att använda skyddsutrustning och innehar de certifikat som behövs för jobbet de utför.

 

Ett ansvar för miljön

GESAB fokuserar på återvinning och vi har en överblick över vilken typ av avfall vi producerar. Vi har avfallshanteringsplaner och sorterar med separata behållare för olika typer av avfall.

Vår Team

Vi är ett välfungerande team av hantverkare: VVS montörer, målare, plattsättare, kakelsättare, rörläggare, elektriker. Vi anser att renoveringen av badrummet, ska utföras av proffs. Det innebär att du får en modern uppsättning som kommer att stå emot alla de påfrestningar från vatten och fukt.»

 

GESAB är ett mångsidigt hantverksföretag som åtar sig arbete för privatpersoner, företag och offentlig sektor. Vi har kompetens och erfarenhet från hundratals omfattande arbete. Vi har genomfört renovering av badrum i år, och har fått en bred erfarenhet. Vi gillar utmaningar och ser problemlösingar och möjligheter istället för svårigheter. »

 

Vi är glada att vi har medarbetare som är stolta över sitt yrke. Och vi gör allt vi kan för att ge allmänheten en god och frisk miljö. Vi är övertygade att anställda är glada och arbetar i en säker och trevlig miljö, skapar trevlig och lönsamt projekt för både kunder och GESAB.

Ett nytt badrum kommer att öka värdet på din bostad. Om du har funderat på att renovera ditt badrum, be om en offert från GESAB idag.

Kontakta oss därför på telefon 0707 299 633 för en kostnadsfri inspektion av ditt badrum och offert. »